Skip to main content
Winlet Lasius 1t kran til tunge løft

En fleksibel løsning i én kompakt maskine

En fleksibel løsning i én kompakt maskine

Inrotech A/S i Odense fik stor succes med Winlet Lasius 1t.

Det er ikke altid så ligetil at få elimineret de mange tunge løft i arbejdet. Ofte er man nødt til at installere dyre traverskraner eller bruge stationære maskiner.

Vi har hos GMV udviklet et produkt, som løser disse problemstillinger. Winlet Lasius 1t er en Pick & Carry kran, der udmærker sig ved at være ekstremt kompakt med lavt fladetryk og så kører den med højere hastighed end traditionelle minikraner (spider cranes) på markedet. Derudover skal den ikke nivelleres op med støtteben, som ved minikraner. Den kan benyttes både udendørs og indendørs. Da den er batteridrevet udgiver den ingen skadelige udstødningsgasser og er derfor anvendelig indendørs, uden at give miljømæssige udfordringer.

Winlet Lasius 1t har bl.a. bevist sit værd i disse arbejdsopgaver:

  • Montage af stålbjælker og andre bygningselementer
  • Glas- og facademontering
  • Maskinmontage
  • Reparationsarbejde
  • Pakning af ikke palleteret gods i containere

Inrotech fik stort udbytte af deres Winlet Lasius 1t

Hos Inrotech A/S udvikler de udstyr til robotsvejsning og har i den proces behov for at hente tunge elementer udenfor og køre dem indenfor hvor de bearbejdes. Winlet Lasius 1t var perfekt til denne opgave.

“Winlet Lasius 1t har været en succes hele vejen rundt for os. Alle medarbejdere er meget imponeret over den store grad af effektivitet og aflastning maskinen har bidraget med i deres hverdag, som tidligere inkluderede mange tunge løft”  fortæller Henrik Lenskjold, Operations Manager, Inrotech A/S.

Læs mere om Winlet Lasius 1t