Skip to main content

Vinduesløfter fra Winlet – markedets hurtigste og mest robuste løfter


Winlets produktprogram består af en række selvkørende vinduesløftere, der ved hjælp af hydraulik og vakuum løfter og håndterer glas, vinduer og andre lufttætte materialer.

Kraftfuld hydraulik og millimeterpræcision

En Winlet vinduesløfter er en smart lift der har terrængående hjul med træk på forreste aksel, og al bevægelse af byrderne er baseret på hydraulik.

I modsætning til andre teknologier er en af de store fordele ved en Winlet vinduesløfter, at den er fuldhydraulisk. Det gør den både særdeles kraftfuldt og hurtig. Den specielle styring af hydraulikken på en Winlet gør, at alle bevægelser sker med millimeterpræcision, hvilket er altafgørende i forbindelse med montage af glas og vinduer.

For at sikre endnu hurtigere montage er samtlige Winlet vinduesløftere også konstrueret med 100 % lineær bevægelse af fronten både i vandret og lodret position. De større Winlet maskiner er desuden udstyret med Gyro-funktion, som sikrer, at vinduet altid holdes i samme vinkel under brug.

Robust og kompakt vinduesløfter fra Winlet

Winlet vinduesløftere er robuste og bygget til at modstå de udfordringer, der kan være på en byggeplads. Winlet er også markedets mest kompakte vinduesløfter, hvilket sikrer, at deres glaslift kan anvendes steder, hvor andre vinduesløftere må give op.

Ikke kun en vindueslift

Ved at udskifte sugekopperne kan vores Winlet vinduesløfter bruges til at løfte en bred vifte af lufttætte materialer ud over vinduer og glas.

Det kunne for eksempel være:

 • Granit
 • Beton
 • Gipsplader
 • Stålplader
 • Træplader
 • Fliser
 • Branddøre

  Undgå manuelle tunge løft med Winlet

  Alle vores Winlet vinduesløftere er naturligvis med betjening af vakuumfunktion direkte på betjeningspanelet. Således kan vakuum udløses helt fremme ved montagestedet, hvilket muliggør installation med blot en enkelt mand og en Winlet vakuumløfter.

  Med brugen af en Winlet vinduesløfter fritages håndværkere for tunge og besværlige løft, og maskinen er dermed med til at mindske den nedslidning, som mange håndværkere oplever.

  Hvad koster en Winlet vinduesløfter?

  Da vi tilbyder forskellige modeller og tilbehør inden for Winlet, afhænger vores priser af, hvilket eller hvilke produkter du ønsker.

  Vi tilbyder en vinduesløfter fra Winlet til en pris fra: kr. 179.000,-

  Ønsker du at få en demonstration af en Winlet hos dig eller hos os? Lav en aftale med os i dag.


  FIND DEN RETTE VAKUUMLØFTER

  WINLET 1000 CRAWLER

  Winlet 1000 Crawler Bi-Leveling er en unik maskine, der udmærker sig ved både at være terrængående og selv-nivellerende over begge de horisontale akser. Den er konstrueret til at arbejde der, hvor andre vinduesløftere må give op!

  WINLET 1000 CRAWLER ER

  Winlet 1000 Crawler ER

  Winlet 1000 Crawler ER er en opgraderet version af vores bæltedrevet vinduesløfter. Denne maskine har en løftehøjde på lige over 6 meter! Ligesom den oprindelige version, løfter den 1.000 kg samtidig med, at den er terrængående og selv-nivellerende over begge horisontale akser.

  WINLET LASIUS 1T

  Winlet Lasius 1t giver helt nye muligheder for løft, håndtering og transport af tunge emner. Med en løftekapacitet på 1.000 kg er den anvendelig som ”Pick & Carry” kran i et væld af forskellige situationer.

  WINLET LASIUS 1,5T

  Winlet Lasius 1,5t er en opgraderet version af vores “Pick & Carry” kran. Med en løftekapacitet på hele 1.500 kg. giver den de traditionelle kran- og håndteringsløsninger kamp til stregen!

  WINLET 1000

  Winlet 1000 har en kapacitet på 1.000 kg. og den unikke servostyring af maskinens styrehjul gør den ekstrem let at manøvrere på byggepladsen.

  WINLET 785

  Winlet 785

  Winlet 785 har en kapacitet på hele 785 kg og har som de øvrige fuldhydrauliske vinduesløftere hele 6 hydrauliske funktioner, hvor både sideforskydning og rotation er hydraulisk.

  WINLET 600

  Winlet 600 vinduesmontage

  Winlet 600 har et kraftigt hjultræk, hvilket gør den ideel ikke kun indendørs, men også i lettere ujævnt udendørs terræn.

  WINLET 575

  Winlet 575 vinduesmontage

  Winlet 575 vinduesløfter er den mindste af de fuldhydrauliske glaslifte/vinduesløftere med en kapacitet på 575 kg.

  WINLET 400

  Winlet 400 vinduesløftere

  Winlet 400 serien er en linje af topmoderne vinduesløftere, som løfter helt op til 500 kg. I denne serie sammensætter vi de vitale dele af maskinen, så du får præcis den Winlet 400, du har brug for til dine projekter.

  WINLET 375

  Winlet 375 kombinerer overlegen løftekapacitet og rækkevidde med et unikt og kompakt design. Med denne maskine kan du håndtere elementer på op til 375 kg selv i ujævnt terræn og gennem smalle passager.

  WINLET 350

  Winlet 350 er det ideelle valg til løfteopgaver både indendørs og udendørs, og det store tilbehørsprogram gør, at liften kan anvendes til mange forskelligartede opgaver på byggepladsen.

  WINLET 350TH

  Winlet 350TH kommer standard med gaffellommer, som passer på alle maskiner med mulighed for tilkøb af Manitou kvikskiftekonsol til teleskoplæsser. Derudover har den et selvstændigt hydrauliksystem, som gør den uafhængig af teleskoplæsseren.  Kundeudtalelse:

  ”Vores nye vinduesløfter kan løse 95 % af de monteringsopgaver vi har med vinduer og vi er meget tilfredse med vores Winlet.”

  Anders Klinkby, Ejer, Klinkby Træbyg
  Vil du vide mere om vores Winlet
  løftegrej?