Skip to main content
Det siger vores kunder

Læs om vores kunders erfaringer med vores specialløsninger

“Vores løfteudstyr fra GMV er med til at sikre et godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere. GMV styrede projektet med stor kompetence hele vejen igennem.”

Kim Pedersen, Adm. Direktør, Modulex Billund

“Tak for opsætningen af bestilte travers. Jeg har været ude og prøve systemet og det kører jo helt fantastisk. Vi glæder os til at gå i produktion mandag og få det sat i brug.”

Jeppe Møller, Teknisk Chef,A. Flensborg

  Svingkran produceres til ethvert formål


  Har du brug for en svingkran til et projekt, så er du kommet til det helt rette sted.

  Hos GMV A/S fremstiller vi et komplet program af vægsvingkraner og søjlesvingkraner, som vi leverer til konkurrencedygtige priser for erhvervskunder i hele landet.

  Vælg mellem flere forskellige modeller

  Vi tilbyder flere forskellige modeller med enten ståludlæg, alu-udlæg eller knækarm. Derudover har vi også en flytbar svingkran iblandt vores sortiment.

  Vi producerer gerne en svingkran til et specifikt formål

  Ud over vores standardprogram af svingkraner tilbyder vi også at producere en svingkran til et specifikt formål, hvis du ikke kan finde lige netop den kran, som du skal bruge til din opgave.

  Kontakt os og hør mere om de mange muligheder

  Uanset om du skal bruge en søjlesvingkran eller en vægsvingkran, så har vi den helt rette løsning til dig. Er du interesseret i at høre mere om de mange forskellige muligheder, som vi kan tilbyde, så er du altid meget velkommen til at kontakte os eller læse mere i vores brochure.

  Ønsker du at få produceret en svingkran til et specifikt behov, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på lige netop den løsning, der lever op til alle dine ønsker og behov.

  Vi fremstiller svingkraner til kunder i hele landet – skal vi også fremstille en til dig og din virksomhed? Vi har mere end 30 års erfaring inden for vores fag, og vi stiller gerne vores erfaring til rådighed i form af kompetent rådgivning og vejledning.

  Se flere billeder her

  Kig forbi vores showroom

  Har du lyst til at komme og se vores omfattedente udvalg af løfteudstyr?

  Så kig endelig forbi vores store showroom i Bredsten. Her står vores dygtige medarbejdere klar til at vejlede dig i vores forskellige produkter. Kunne du tænke dig at få en demonstration af udstyret ude hos dig selv, så er det også muligt.

  Har du nogen spørgsmål?