Skip to main content
Det siger vores kunder

Læs om vores kunders erfaringer med vores specialløsninger

”Vores nye vinduesløfter kan løse 95 % af de monteringsopgaver vi har med vinduer. Den sparer os både tid og tunge løft.″
Anders Klinkby, Ejer, Klinkby Træbyg

Glaslift Winlet 375: Optimal kapacitet og pladsudnyttelseWinlet 375, den ultimative glaslift, kombinerer enestående løftekapacitet og rækkevidde med et unikt og kompakt design. Denne glaslift håndterer problemfrit elementer op til 375 kg, selv på ujævnt terræn og gennem smalle passager.

Letvægtsglaslift

Winlet 375 er den ideelle løsning til trange omgivelser som elevatorer eller balkoner, takket være sit lette design og smalle styre- og trækhjul. Med kun 69 cm i bredden, selv med lasten på siden af maskinen, er Winlet 375 let at manøvrere, selv i trange rum.

Som den letteste af vores glaslifte er Winlet 375 perfekt egnet til miljøer, hvor tungere maskiner ikke kan anvendes på grund af fladetryksrestriktioner.

Enestående finjusteringsmuligheder

Denne glaslift byder på enestående finjusteringsmuligheder, herunder hydraulisk finjustering op og ned samt manuelt sideskifte. Dette giver brugerne mulighed for præcis positionering under installationen, hvilket sikrer en problemfri og nøjagtig udførelse.

Billeder af Winlet 375

Har du nogen spørgsmål?