Skip to main content
Det siger vores kunder

Læs om vores kunders erfaringer med vores specialløsninger

”Vores nye vinduesløfter kan løse 95 % af de monteringsopgaver vi har med vinduer. Den sparer os både tid og tunge løft.″
Anders Klinkby, Ejer, Klinkby Træbyg

Winlet 375 – maksimal kapacitet på minimal pladsWinlet 375 kombinerer overlegen løftekapacitet og rækkevidde med et unikt og kompakt design. Vinduesløfteren håndterer elementer op til 375 kg. selv i ujævnt terræn og gennem smalle passager. 

Letvægtsvinduesløfter

Winlet 375 er en letvægtsvinduesløfter, der skiller sig ud med sit kompakte design og smalle styre- og trækhjul, hvilket gør den ideel til trange omgivelser som elevatorer eller balkoner. Med sine kun 69 cm i bredden, med lasten på siden af maskinen, er Winlet 375 nem at manøvrere med – også selvom pladsen er trang.

Som den letteste af vores vinduesløftere, er Winlet 375 den perfekte løsning til miljøer, hvor tungere maskiner ikke kan anvendes på grund af fladetrykrestriktioner.

Enestående finjusteringsmuligheder

Vores Winlet 375 vinduesløfter tilbyder enestående fleksibilitet med hydraulisk finjustering op og ned samt manuelt sideskifte. Dette gør det muligt for brugere at præcist justere positionen under installationen, hvilket sikrer en problemfri og nøjagtig udførelse.


Billeder af Winlet 375

Har du nogen spørgsmål?