Skip to main content

Om os


GMV A/S har mere end 30 års erfaring inden for udvikling samt produktion af forskellige typer løftegrej og håndteringsudstyr der tilgodeser effektivitet, arbejdsglæde og reduktion af manuelt fysisk belastning.

Vores vision er:

GMV skal konstant være på forkant med markedets behov, og matche disse ved at udvikle unikke tekniske løsninger til afhjælpning af manuelle tunge løft i et flot industrielt design.

Hos GMV holder vi fokus på nye innovative løsninger gennem konstant produktudvikling.

Vores udstyr er beregnet til at afhjælpe medarbejdere, der dagligt står overfor tunge, manuelle løft inden for både byggeri- og industribranchen.

På vores fabrik og hovedkontor i Bredsten, producerer vi en lang række egenudviklede produkter, som forhandles til virksomheder og udlejningsselskaber i både Danmark og i udlandet. Dette sker gennem et veludviklet forhandlernetværk.

Vi er i dag ca. 50 dedikerede medarbejdere, og udover smede, ingeniører og salgskonsulenter, har vi også et solidt team af montører, som er klar til at servicere jeres nuværende løsninger eller montere nye løsninger fra GMV.

GMV modtog i 2016 og 2017 Børsens Gazellepris for kontinuerlig positiv vækst og blev i 2019 nomineret til både EY Entrepreneur of the Year Danmark og til Succesvirksomhed 2019 af BDO Danmark og Spar Nord.

Se og læs mere om os i vores brochure.

Mød os på messe

GMV på messe

Hos GMV tillægger vi stor værdi i at komme ud og møde vores nuværende og kommende kunder. Derfor er vi at finde på en bred vifte af messer i ind- og udland, hvor vi står klar til at demonstrere et udvalg af vores produkter.

Vores egenudviklede produkter:

Vi tilbyder specialløsninger

Ikke nok med, at vi har et stort produktkatalog, som de fleste inden for bygge- og industribranchen kan have glæde af, så tilbyder vi også at skræddersy vores løsninger, så de matcher fuldstændigt med den opgave, som maskinen og udstyret skal bruges til.

Herved kan vores løsninger sættes sammen præcis på den måde, som vil give bedst mening for dig og din opgave.

Udover vores egenudviklede produkter har vi også en række agenturer i Danmark.

”Winlet Lasius har været en succes hele vejen rundt for os. Alle medarbejdere er meget tilfredse med den store effektivitet og aflastning maskinen giver dem i deres hverdag med mange manuelle løft”

Henrik Lenskjold, Operations Manager, Inrotech A/S

”Vores nye vinduesløfter kan løse 95 % af de monteringsopgaver vi har med vinduer. Den sparer os både tid og tunge løft.″

Anders Klinkby, Ejer, Klinkby Træbyg

“ErgoMover gipskoncept har været en stor hjælp for os i håndteringen og opsætningen af gipsplader. Efter vi er begyndt at bruge ErgoMover, er vi slet ikke ligeså trætte og ømme i kroppen, som vi plejer at være.”

Tonni Jensen, Tømrerformand, Børge Jacobsen A/S

“Før skulle vi være 3-4 personer for at løfte og håndtere bordpladerne, men med vores Winlet 600 kan en enkelt person nemt selv klare opgaven – uden det går ud over ryggen.”

Dan Nielsen, Produktionsmedarbejder og arbejdsmiljørepræsentant, KUMA

“The productivity and safety advantages provided by Winlet glazing robots are phenomenal and well-documented.”

Phillip Hird, Managing Director, HIRD (UK Winlet distributor)

“Highly recommend this equipment for anyone working with heavy glass units in rough terrain.

Very easy to manoeuvre and control with different speed settings from very slow moves in thight space to fast speed for moving about in open space. It also has a fully operational head, which moves along all axes, making it easier to position the glass.

As easy as playing the Playstation or Xbox. Looking forward to working with it again!”

Radoslaw Wroblewski, Managing Director, Sparrow Construction

“Tak for opsætningen af bestilte travers. Jeg har været ude og prøve systemet og det kører jo helt fantastisk. Vi glæder os til at gå i produktion mandag og få det sat i brug.”

Jeppe Møller, Teknisk Chef, A. Flensborg

“Vores løfteudstyr fra GMV er med til at sikre et godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere. GMV styrede projektet med stor kompetence hele vejen igennem.”

Kim Pedersen, Adm. Direktør, Modulex Billund
Henrik Holm, Thise Mejeri

“GMV udviklede i samarbejde med os en intelligent og praktisk løsning, der virker for alle vores medarbejdere.”

Henrik Holm, Ostemester, Thise Mejeri
    Har du spørgsmål?