Om os


GMV A/S har mere end 30 års erfaring inden for udvikling samt produktion af forskellige typer løftegrej og håndteringsudstyr der tilgodeser effektivitet, arbejdsglæde og reduktion af manuelt fysisk belastning.

Vores vision er:

GMV skal konstant være på forkant med markedets behov, og matche disse ved at udvikle unikke tekniske løsninger til afhjælpning af manuelle tunge løft i et flot industrielt design.

Hos GMV holder vi fokus på nye innovative løsninger gennem konstant produktudvikling.

Vores udstyr er beregnet til at afhjælpe medarbejdere, der dagligt står overfor tunge, manuelle løft inden for både byggeri- og industribranchen.

På vores fabrik og hovedkontor i Bredsten, producerer vi en lang række egenudviklede produkter, som forhandles til virksomheder og udlejningsselskaber i både Danmark og i udlandet. Dette sker gennem et veludviklet forhandlernetværk.

Vi er i dag ca. 50 dedikerede medarbejdere, og udover smede, ingeniører og salgskonsulenter, har vi også et solidt team af montører, som er klar til at servicere jeres nuværende løsninger eller montere nye løsninger fra GMV.

GMV modtog i 2016 og 2017 Børsens Gazellepris for kontinuerlig positiv vækst og blev i 2019 nomineret til både EY Entrepreneur of the Year Danmark og til Succesvirksomhed 2019 af BDO Danmark og Spar Nord.

Se og læs mere om os i vores brochure.

Mød os på messe

GMV på messe

Hos GMV tillægger vi stor værdi i at komme ud og møde vores nuværende og kommende kunder. Derfor er vi at finde på en bred vifte af messer i ind- og udland, hvor vi står klar til at demonstrere et udvalg af vores produkter.

Vores egenudviklede produkter:

Vi tilbyder specialløsninger

Ikke nok med, at vi har et stort produktkatalog, som de fleste inden for bygge- og industribranchen kan have glæde af, så tilbyder vi også at skræddersy vores løsninger, så de matcher fuldstændigt med den opgave, som maskinen og udstyret skal bruges til.

Herved kan vores løsninger sættes sammen præcis på den måde, som vil give bedst mening for dig og din opgave.

Udover vores egenudviklede produkter har vi også en række agenturer i Danmark.

Har du spørgsmål?