Skip to main content
Kig forbi vores showroom

Har du lyst til at komme og se vores omfattende udvalg af løfteudstyr?

Så kig endelig forbi vores store showroom i Bredsten. Her står vores dygtige medarbejdere klar til at vejlede dig i vores forskellige produkter. Kunne du tænke dig at få en demonstration af udstyret ude hos dig selv, så er det også muligt.

Elektrisk transportvogn fra ErgoMover – nem håndtering af byggematerialer


Beskyt dine medarbejdere med hjælp til løfteopgaver

Det kan være hårdt arbejde at være på en byggeplads, og ofte vil det involvere mange tunge løft, der belaster dine medarbejdere. Du kan derfor med fordel erhverve dig en elektrisk transportvogn til dit byggeri, værksted, produktion eller lignende – og derved beskytte dine ansatte mod de belastende løft.

Til dette kan vi tilbyde dig en ErgoMover – den originale gips- og transportvogn med elektrisk fremdrift, der er fremstillet til at modstå de hårde belastninger på byggepladsen. Vi tilbyder elektriske transportvogne til byggepladser og industrier i hele Danmark.

En ErgoMover gør arbejdet nemmere og mere effektivt

Med en ErgoMover bliver transport, løft og håndtering af byggematerialer gjort meget nemmere for dig og dine ansatte. Transportvognen er samtidig praktisk og kan tilgå områder, der ikke er mulige med eksempelvis en gaffeltruck. En ErgoMover elektrisk transportvogn kan derfor lette arbejdsbyrden på din byggeplads og effektivisere din produktion.

Hvad koster en ErgoMover elektrisk transportvogn?

Vi tilbyder en ErgoMover elektrisk transportvogn fra 59.000 kr.

Prisen på en ErgoMover transportvogn vil dog altid afhænge af hvilken af de mange konfiguration du vælger.

Vi tilbyder nedenstående overordnede modeller, som hver især har tilpassede undermodeller. Klik dig ind og læs mere herunder:

Kontakt os og book en demonstration

Ønsker du at få en demonstration af en batteridrevet ErgoMover hos dig eller hos os? Så er du meget velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag med henblik på at indgå en aftale med os om dato, tidspunkt og sted, hvor demonstrationen kan finde sted. Det kan enten være hos dig eller hos os alt afhængigt af, hvad der passer dig bedst.

Hvorfor vælge ErgoMover?

Som det eneste mærke på markedet kan man vælge en elektrisk transportvogn fra ErgoMover i mange forskellige konfigurationer – afhængig af hvad den skal bruges til. De har dog alle en række fælles egenskaber, der gør dem uundværlige på din byggeplads eller produktion. De har eksempelvis alle:

  • Stor trækkraft
  • Lang batteritid
  • 4-hjulsstyring (for- og bagaksel drejer samtidig)
  • Løfteøje på midten af vognen til løft med kran
  • Gaffellommer til løft af vognen med gaffeltruck
  • Lås af betjeningsarm i forbindelse med transport
  • Sikkerhedsswitch på kørefunktionen
  • Nødstop
  • Let adgang til sikringer m.v.

Find den rigtige transportvogn til dine opgaver:

ERGOMOVER GO

Transportvogn uden hydraulisk løft af last.

Modellen fås i forskellige udgaver med enten standardtop eller specialtop til transport af glasstativ eller køreplader.

ERGOMOVER LIFT & GO

Gips- og transportvogn med hydraulisk løft af platform og last til afsætning af lasten på gipsbukke.

Denne model fås også med drejbar top.

ERGOMOVER MANIPULATOR

Gips- og transportvogn med hydraulisk løft af platform og last til afsætning af lasten på gipsbukke samt med 90 graders kip funktion, så gipsplader kan opstilles i vertikal position.

ERGOLOADER

ErgoLoader er et effektivt mobilt pladestativ med hjul, som kan modtage en hel palle gipsplader (42 stk.) i oprejst position direkte fra ErgoMover Manipulator.

ERGOMOUNTER

ErgoMounter er en unik montagevogn til ergonomisk og effektiv montering af gipsvægge.

Kig forbi vores showroom

Har du lyst til at komme og se vores omfattende udvalg af løfteudstyr?

Så kig endelig forbi vores store showroom i Bredsten. Her står vores dygtige medarbejdere klar til at vejlede dig i vores forskellige produkter. Kunne du tænke dig at få en demonstration af udstyret ude hos dig selv, så er det også muligt.

Har du spørgsmål?