Skip to main content
Kig forbi vores showroom

Har du lyst til at komme og se vores omfattende udvalg af løfteudstyr?

Så kig endelig forbi vores store showroom i Bredsten. Her står vores dygtige medarbejdere klar til at vejlede dig i vores forskellige produkter. Kunne du tænke dig at få en demonstration af udstyret ude hos dig selv, så er det også muligt.

Winlet 575 – med unik ”gyro-funktion”


Winlet 575 vinduesløfter er den mindste af de fuldhydrauliske glaslifte med en kapacitet på 575 kg. Som på de større lifte har Winlet 575 vinduesløfter hele 6 hydrauliske funktioner, da både sideforskydning og rotation er hydraulisk. Winlet 575 vinduesløfter har naturligvis 100% lineære bevægelser af fronten, da dette er et krav fra de professionelle brugere, når der f.eks. skal installeres i præ-installerede rammer.

Winlet 575 er ikke blot en vinduesløfter. Den kan løfte alle lufttætte emner (granit, beton, gipsplader, fliser osv.) og kan udstyres med pallegafler og løftekrog.


Sikkert & præcist

Winlet 575 er udstyret med den unikke ”gyro-funktion”, som sikrer, at glasset automatisk holdes i samme position, når emnet løftes med hovedarmen. Som på de øvrige vinduesløftere kan bevægelserne styres med millimeter præcision ved hjælp af kabelbetjeningen, hvorfra også vakuumsuget udløses.

Winlet 575 vakuumløfter har igennem mange år været den foretrukne maskine blandt professionelle glarmestre/installatører og udlejningsselskaber.

Løfter alle lufttætte emner

Winlet 575 kan let omstilles til at løfte mange andre materialer end blot vinduer og glas.

I nogle tilfælde kræver dette andre typer sugekopper, som let monteres på den eksisterende front. Dette gør Winlet 575 ideel til at håndtere: Granit, fliser, gipsplader & fibergips, betonelementer, porebeton, træplader, stålplader og branddøre.

Billeder og video af Winlet 575

Har du nogen spørgsmål?