Skip to main content
Kig forbi vores showroom

Har du lyst til at komme og se vores omfattende udvalg af løfteudstyr?

Så kig endelig forbi vores store showroom i Bredsten. Her står vores dygtige medarbejdere klar til at vejlede dig i vores forskellige produkter. Kunne du tænke dig at få en demonstration af udstyret ude hos dig selv, så er det også muligt.

Traverskran i aluminium eller stål


Hvis du er på udkig efter en traverskran, så er du kommet til det rette sted. Hos GMV A/S tilbyder vi lette traverskraner med en kapacitet på helt op til 500 kg i henholdsvis aluminium og stål. Vi leverer vores kraner til forskellige former for erhvervskunder i hele landet. Vi tilbyder løsninger fra blandt andet Helm Hellas, SWF og Movomech.

Letløbende traverskran i aluminium

Vores mest solgte traverskran er modellen med et letløbende skinnesystem i aluminium, Mechrail, fra Movomech, som er fremstillet i høj svensk kvalitet.

Fordelene ved denne model er:

  • Den har en lav egenvægt
  • Den er let at håndtere
  • Den er modulopbygget

Med en traverskran i aluminium kan du opnå en ergonomisk og korrekt dækning af hele kranområdet takket være muligheden for at arbejde både på tværs og på langs.

Kranen kan forsynes med flere forskellige former for løfteudstyr. Det kan for eksempel være en trykluftsmanipulator eller en kædetalje.

Du kan læse meget mere om Movomech kranerne her.

Letløbende traverskran i stål

Vi tilbyder også et alternativ til dig, der ikke ønsker et skinnesystem i aluminium. Her tilbyder vi et stålskinnesystem, som blandt andet har følgende fordele:

  • Nem installation
  • Et økonomisk valg
  • Højt sikkerhedsniveau
  • Minimal vedligeholdelse

Dette system kan både fås i en galvaniseret udgave eller en rustfri udgave, hvis forholdene kræver det. Det er modulopbygget, og der er et stort program af forskelligt tilbehør at vælge imellem.

Læs mere om kranerne her.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud eller hør mere

Kunne du tænke dig at få beregnet en pris på lige netop den traverskran, som du har behov for, er du velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, og vi udarbejder gerne et skræddersyet tilbud til dig. Har du brug for yderligere information eller rådgivning, hører vi også gerne fra dig.

Vil du vide mere om vores Winlet
løftegrej?