Skip to main content
Kig forbi vores showroom

Har du lyst til at komme og se vores omfattedente udvalg af løfteudstyr?

Så kig endelig forbi vores store showroom i Bredsten. Her står vores dygtige medarbejdere klar til at vejlede dig i vores forskellige produkter. Kunne du tænke dig at få en demonstration af udstyret ude hos dig selv, så er det også muligt.

Winlet 350TH – til montage af vinduer i etagebyggeri


Winlet 350TH er en unik vinduesløfter til montage på gaflerne af din teleskoplæsser eller en anden maskine med gafler.

Du kan således anvende Winlet 350TH på alle typer af maskiner uden behov for specielle mekaniske hurtigskifter. Med den unikke radiostyring kontrolleres alle funktioner uden besvær, selvom du løfter i mange meters højde.


Nå til toppen

Winlet 350TH anvendes til montage af vinduer i etagebyggeri, hvor højden betyder, at en standard Winlet ikke kan benyttes, eller hvor de øvrige byggepladsforhold gør fremkommeligheden svær. Vinduesløfteren fås som standard med gaffellommer, som passer på alle maskiner og med kvikskifte til Teleskoplæsser. Derudover har den et selvstændigt hydrauliksystem, som gør den uafhængig af byggemaskinen.

Maksimal kapacitet & sikkerhed

Winlet 350 TH har hele 350 kg løftekapacitet og et 2-kreds vakuumsystem, som giver stor sikkerhed. Den imponerende 500 mm teleskopfunktion giver samtidig mulighed for montage af elementer på steder, hvor andre maskiner må give op.

Billeder af Winlet 350TH

Har du nogen spørgsmål?