Skip to main content
Kig forbi vores showroom

Har du lyst til at komme og se vores omfattende udvalg af løfteudstyr?

Så kig endelig forbi vores store showroom i Bredsten. Her står vores dygtige medarbejdere klar til at vejlede dig i vores forskellige produkter. Kunne du tænke dig at få en demonstration af udstyret ude hos dig selv, så er det også muligt.

ErgoMounter montagevogn


ErgoMounter er en unik montagevogn til ergonomisk og effektiv montering af gipsvægge. Ved montage af gipsplader på væg er det nu muligt med ErgoMover Manipulator samt ErgoMounter at hente hele paller gips helt ude ved kranen og rejse disse op i lodret position. Samt montere på væggen uden på noget tidspunkt at få sved på panden eller ondt i ryggen.

Brugervenlig & kompakt design

Winlet 1000 har en løftekapacitet på 1.000 kg og den unikke servostyring af maskinens styrehjul, gør den ekstrem let at manøvrere rundt på byggepladsen. Det kompakte design af Winlet 1000 gør, at den kan finde anvendelse i områder, hvor andre maskiner og teknologier må give op.

Fleksibilitet

ErgoMounter er et fleksibelt værktøj, som kan anvendes til montage af alle plader uanset bredde og højde.

Den unikke konstruktion betyder, at ErgoMounter kan henstilles med en plade klar til montage. Store luftgummihjul sikrer stor manøvredygtighed – også på ofte meget ujævne gulve.

Se flere billeder her

Har du nogen spørgsmål?