Skip to main content
Det siger vores kunder

Læs om vores kunders erfaringer med vores specialløsninger

“Før skulle vi være 3-4 personer for at løfte og håndtere bordpladerne, men med vores Winlet 600 kan en enkelt person nemt selv klare opgaven – uden det går ud over ryggen.”

Dan Nielsen, Produktionsmedarbejder og arbejdsmiljørepræsentant, KUMA

Winlet 600 – en “lettere” model med stor løftekapacitet


Winlet 600 vinduesløfter er fremstillet til de tungere vinduer og glas i byggeriet og har en kapacitet på 600 kg. Ligesom Winlet 350 har Winlet 600 4 hydrauliske funktioner samt vakuumsvirvel.


Det oplagte valg

De unikke justeringsmuligheder af sugekopperne, samt de lineære bevægelser i fronten, gør Winlet 600 vinduesløfter til et oplagt valg i forbindelse med montage af elementer, hvor præcision er vigtigt. Samtidig med at emner på op til 600 kg kan håndteres uden at belaste ryggen. Det kraftige hjultræk gør, at Winlet 600 vinduesløfter er ideel ikke kun indendørs, men også i terrænet udendørs.

Unikt & kompakt design

Winlet 600 vinduesløfter kombinerer overlegen løftekapacitet og rækkevidde med et unikt og kompakt design. Winlet 600 kan på grund af sit kompakte design og unikke kapacitet let og ubesværet håndtere elementer på op til 300 kg på siden af maskinen, hvilket muliggør transport gennem smalle gange og andre steder på byggepladsen, hvor pladsen er trang. Den lave vægt gør det muligt at bruge Winlet 600, hvor tungere entreprenørmaskiner ikke kan bruges på grund af fladetryk. 

Billeder og video af Winlet 600

Har du nogen spørgsmål?