Skip to main content
Kig forbi vores showroom

Har du lyst til at komme og se vores omfattende udvalg af løfteudstyr?

Så kig endelig forbi vores store showroom i Bredsten. Her står vores dygtige medarbejdere klar til at vejlede dig i vores forskellige produkter. Kunne du tænke dig at få en demonstration af udstyret ude hos dig selv, så er det også muligt.

Winlet 1000 Crawler
– hvor andre glasløftere må give op


Winlet 1000 Crawler er en unik maskine, der udmærker sig ved både at være terrængående og selv-nivellerende over begge de horisontale akser. Den er konstrueret til at arbejde der, hvor andre glasløftere må give op på grund af ujævnt terræn. 


Bæltedrevet undervogn & minimalt fladetryk

Winlet 1000 Crawler begår sig sikkert i alle typer terræn, på trapper etc., og sikrer en maksimal manøvredygtighed og præcision på selv de smalleste steder. Med et absolut minimalt fladetryk løfter den op til 1.000 kg. uden behov for støtteben på noget tidspunkt. 


Download brochure til bæltedrevet vinduesløfter WInlet Crawler

Automatisk selv-nivellering

Nivellering af manipulatoren sker fuldstændig automatisk, når det indbyggede Dynamic Levelling System anvendes. Selv på bakker og i meget ujævnt terræn virker nivelleringen upåklageligt. Winlet 1000 Crawler vil automatisk tilpasse sig langsgående hældninger på op til 15° (27%) og tværgående hældninger på op til 14° (25%) på samme tid.

Dette er med til at sikre optimal sikkerhed samt den mest effektive transport og installation.


Billeder og video af Winlet 1000 Crawler
Har du nogen spørgsmål?