Skip to main content
Kig forbi vores showroom

Har du lyst til at komme og se vores omfattende udvalg af løfteudstyr?

Så kig endelig forbi vores store showroom i Bredsten. Her står vores dygtige medarbejdere klar til at vejlede dig i vores forskellige produkter. Kunne du tænke dig at få en demonstration af udstyret ude hos dig selv, så er det også muligt.

Winlet 1000 Crawler ER
– terrængående med ekstra rækkevidde


Winlet 1000 Crawler ER (Extended Reach) er en opgraderet udgave af vores bæltedrevet vinduesløfter. Denne version har en forlænget teleskopisk arm, med en maksinal horisontal løftehøjde på lige over 6 meter!


Bæltedrevet undervogn & minimalt fladetryk

Ligesom den originale Winlet 1000 Crawler, begår den sig sikkert i alle typer terræn inklusiv trapper og sikrer en maksimal manøvredygtighed og præcision på selv de smalleste steder. Med et absolut minimalt fladetryk løfter den op til 1.000 kg. uden behov for støtteben på noget tidspunkt. 

Automatisk selv-nivellering

Nivellering af manipulatoren sker fuldstændig automatisk, når det indbyggede Dynamic Levelling System anvendes. Selv på bakker og i meget ujævnt terræn virker nivelleringen upåklageligt.

Winlet 1000 Crawler ER vil automatisk tilpasse sig langsgående hældninger på op til 15° (27%) og tværgående hældninger på op til 14° (25%) på samme tid.

Dette er med til at sikre optimal sikkerhed samt den mest effektive transport og installation.


Billeder og video af Winlet 1000 Crawler ER
Har du nogen spørgsmål?