Ring i dag på

Winlet Lasius 1t – nye muligheder – nye besparelser


Winlet Lasius 1t giver de traditionelle kran- og håndteringsløsninger kamp til stregen. Med en løftekapacitet på 1.000 kg. og unik performance er der lagt op til besparelser i både tid og investeret kapital. Med Winlet Lasius 1t får du en ekstrem fleksibel løsning i én kompakt maskine.

Download brochure til mobil minikran Winlet Lasius 1t

Kompakt design

Winlet Lasius 1t er ideel til fx entreprenører, montagevirksomheder, industrivirksomheder og på byggepladser, hvor maskinens kompakte og strømlinede design virkelig vinder point i forhold til andre løsninger på markedet. Det kompakte design gør det muligt at komme rundt hvor andre tungere og større redskaber må give op enten grundet fysisk størrelse, for højt fladetryk, for stor drejeradius eller manglende løftekapacitet under kørsel.

Den kører med max. tilladelig hastighed på 4,2 km/t – dobbelt så hurtigt som fx minikraner på bælter. Herudover skal den ikke nivelleres op med støtteben som de fleste minikraner.

Kan anvendes udendørs og indendørs

Winlet Lasius 1t kan komme omkring på fast underlag både indendørs og udendørs. Da den er batteridrevet, afgiver den ikke skadelige udstødningsgasser hvilket gør, at den kan anvendes indendørs uden at give miljømæssige udfordringer.

Winlet Lasius 1t kan med fordel anvendes ved fx:

  • Montage af stålbjælker og andre bygningselementer
  • Glas- og facademontering
  • Maskinmontage
  • Reparationsarbejde
  • Pakning af ikke palleteret gods i containere

Billeder og video af Winlet Lasius 1t

Hvorfor navnet Lasius?

Lasius er det latinske navn for en art af myreslægten. Myren er jo som bekendt lille, den kommer igennem selv de mindste passager med alt, hvad den kan bære, og er trods sin størrelse meget stærk.

Winlet Lasius har samme karakteristika – heraf navnet Lasius.

Har du nogen spørgsmål?