Skip to main content

Inrotech fandt løsning i GMV’s kran til tunge løft

Inrotech A/S, Odense, producent af robotter til industri m.v, har netop fået leveret den nyudviklede Winlet Lasius Pick & Carry kran til tunge løft (1 tons løftekapacitet) af GMV A/S i Bredsten.

Dilemmaet

Oprindeligt ønskede Inrotech at montere en traverskran i loftet på fabrikshallerne, men da man konstaterede at bygningerne i så fald skulle forstærkes, alternativt at krantraverset skulle have selvbærende konstruktion, blev denne løsning opgivet af økonomiske årsager.

Efter nogen søgning på internettet, faldt Inrotech over GMV´s Winlet glasløftere og spurgte til løftekapaciteter m.v.

Løsningen

GMV havde da netop udviklet en prototype med 1. tons løftekapacitet, der ville kunne dække Inrotechs behov så Inrotech tog på besøg i Bredsten for at se prototypen.

Efter besøg hos GMV A/S i efteråret 2018, fik Inrotechs medarbejdere demonstreret Winlet Lasius i fabrikshallerne i Odense, hvor de forskellige arbejdssituationer kunne afprøves.

Her blev man positivt overrasket over mobiliteten og tillige muligheden for også at kunne plukke tunge emner fra udendørs placerede containere.

Resultatet

En enig medarbejderstab pegede alle tommelfingrene op ad, hvorefter Winlet Lasius Pick & Carry kranen blev sat i ordre.

Operations Manager Henrik Lenskjold udtaler:

”Winlet Lasius har været en succes hele vejen rundt for os. Alle medarbejdere er meget tilfredse med den store effektivitet og aflastning maskinen giver dem i deres hverdag med mange manuelle løft.”

Kontakt os hvis I også har brug for en løsning til manuelle tunge løft. Skriv på post@gmvas.dk eller ring til os på tlf. 7573 8247.

Læs mere om Winlet Lasius 1t

Læs mere om Inrotech