Winlet Lasius 1,5t – større løftekapacitet og manøvredygtighed


Winlet Lasius 1,5t

Vi har opgraderet vores traditionelle Winlet Lasius og givet den en imponerende løftekapacitet på op til 1.500 kg. Udover den ekstra løftekapacitet, har vi også givet den nye Lasius ekstra rækkevidde og nemmere manøvrering via elektrisk servostyring.

Dette vil give de traditionelle kran- og håndteringsløsninger endnu mere kamp til stregen.


Kompakt design

Winlet Lasius 1,5t er ideel til fx entreprenører, montagevirksomheder, industrivirksomheder og på byggepladser, hvor maskinens kompakte og strømlinede design virkelig vinder point i forhold til andre løsninger på markedet. Det kompakte design gør det muligt at komme rundt hvor andre tungere og større redskaber må give op enten grundet fysisk størrelse, for højt fladetryk, for stor drejeradius eller manglende løftekapacitet under kørsel.

Den kører med max. tilladelig hastighed på 4,2 km/t – dobbelt så hurtigt som fx minikraner på bælter. Herudover skal den ikke nivelleres op med støtteben som de fleste minikraner.

Kan anvendes udendørs og indendørs

Winlet Lasius 1,5t kan komme omkring på fast underlag både indendørs og udendørs. Da den er batteridrevet, afgiver den ikke skadelige udstødningsgasser hvilket gør, at den kan anvendes indendørs uden at give miljømæssige udfordringer.

Winlet Lasius 1,5t kan med fordel anvendes ved fx:

  • Montage af stålbjælker og andre bygningselementer
  • Glas- og facademontering
  • Maskinmontage
  • Reparationsarbejde
  • Pakning af ikke palleteret gods i containere

Billeder og video af Winlet Lasius 1,5t

Hvorfor navnet Lasius?

Lasius er det latinske navn for en art af myreslægten. Myren er jo som bekendt lille, den kommer igennem selv de mindste passager med alt, hvad den kan bære, og er trods sin størrelse meget stærk.

Winlet Lasius har samme karakteristika – heraf navnet Lasius.

Har du nogen spørgsmål?