Skip to main content
Det siger vores kunder

Læs om vores kunders erfaringer med vores specialløsninger

”Winlet Lasius har været en succes hele vejen rundt for os. Alle medarbejdere er meget tilfredse med den store effektivitet og aflastning maskinen giver dem i deres hverdag med mange manuelle løft.”

Henrik Lenskjold, Operations Manager Inrotech A/S

Winlet Lasius 1,5t – Pick & Carry kran og multiløfter til byggeri og industri


Vi har opgraderet vores traditionelle Winlet Lasius og givet den en imponerende løftekapacitet på op til 1.500 kg. Udover den ekstra løftekapacitet, har vi også givet denne Lasius Pick & Carry kran ekstra rækkevidde og nemmere manøvrering via elektrisk servostyring.

Med sin enestående performance udfordrer denne multiløfter traditionelle kran- og håndteringsløsninger og leverer en ekstremt fleksibel løsning.


Kompakt design

Winlet Lasius 1,5t er ideel til fx entreprenører, montagevirksomheder, industrivirksomheder og på byggepladser, hvor maskinens kompakte og strømlinede design virkelig vinder point i forhold til andre løsninger på markedet. Det kompakte design gør det muligt at komme rundt hvor andre tungere og større redskaber må give op enten grundet fysisk størrelse, for højt fladetryk, for stor drejeradius eller manglende løftekapacitet under kørsel. Den kører med max. tilladelig hastighed på 4,2 km/t – dobbelt så hurtigt som fx minikraner på bælter. Herudover skal den ikke nivelleres op med støtteben som de fleste minikraner.

Kan anvendes udendørs og indendørs

Winlet Lasius 1,5t kan komme omkring på fast underlag både indendørs og udendørs. Da den er batteridrevet, afgiver den ikke skadelige udstødningsgasser hvilket gør, at den kan anvendes indendørs uden at give miljømæssige udfordringer.

Winlet Lasius 1,5t kan med fordel anvendes ved fx:

  • Montage af stålbjælker og andre bygningselementer
  • Glas- og facademontering
  • Maskinmontage
  • Reparationsarbejde
  • Pakning af ikke palleteret gods i containere

Billeder og video af Winlet Lasius 1,5t

Hvorfor navnet Lasius?

Lasius er det latinske navn for en art af myreslægten. Myren er jo som bekendt lille, den kommer igennem selv de mindste passager med alt, hvad den kan bære, og er trods sin størrelse meget stærk.

Winlet Lasius har samme karakteristika – heraf navnet Lasius.

Har du nogen spørgsmål?