Skip to main content

Prøv en ErgoMover transportvogn – helt uforpligtende og gratis


Har du overvejet fordelene ved vores elektriske transportvogne til byggematerialer, men er i tvivl om, hvordan de vil fungere på dine projekter, og om de er investeringen værd?

Vi forstår dine overvejelser, og derfor har vi oprettet et prøveprogram for vores ErgoMover transportvogne. Ved at tilmelde dig, kan du – helt uden forpligtelser – låne en transportvogn af os og teste den af på dine egne projekter.

Få et overblik over alle modellerne her på hjemmesiden, eller download vores katalog nedenfor:


ErgoMover prøveprogram

Du får følgende fordele:

 1. Hands-on erfaring: Test ErgoMover på dine egne projekter og oplev, hvor nemt det er at transportere og håndtere materialer på byggepladsen.
 2. Personlig vejledning: Vi vil stå til rådighed for at give dig personlig vejledning og support under hele prøveperioden.
 3. Ingen forpligtelser: Der er ingen forpligtelser eller krav om køb. Prøv ErgoMover og se, hvordan den kan forbedre dine arbejdsprocesser og sikkerheden under arbejdet. 

Ergonomisk og effektiv håndtering af byggematerialer

Vores batteridrevne ErgoMover transportvogne er bygget til transport, løft og håndtering af forskellige byggematerialer som fx:

 • Gipsplader
 • Granit
 • Køreplader
 • Paller
 • Stålrør
 • Stilladser 
 • og meget mere…
 • ”Fordelen ved vores ErgoMover er, at den kan køre med næsten hvad som helst på byggepladsen. Det hydrauliske bord, gør det let at laste på bukke og fjernstyringen giver os frihed til at bevæge os omkring maskinen, så vi altid har et godt overblik under kørsel og i håndtering af lasten.”

  Mathias Frahm, Byggeleder, Arne Danielsen A/S

 • “ErgoMover gipskoncept har været en stor hjælp for os i håndteringen og opsætningen af gipsplader. Efter vi er begyndt at bruge ErgoMover, er vi slet ikke ligeså trætte og ømme i kroppen, som vi plejer at være.”

  Tonni Jensen, Tømrerformand, Børge Jacobsen A/S

  Skal du prøve en ErgoMover?

  Udfyld felterne herunder og beskriv gerne lidt om dine opgaver, så vi bedst muligt kan matche dine behov. Husk at det er helt gratis og uden forpligtelser eller krav om køb.

  P.S. Der er et begrænset antal ErgoMover vogne til rådighed, så tøv ikke med at tilmelde dig.