Skip to main content

Mindre slid med ErgoMover

ErgoMover gipskoncept er en del af holdet

GMVs ErgoMover gipskoncept

Tømrer- og snedkervirksomheden Børge Jacobsen A/S arbejder med at sætte gipsplader op. De skal beklæde væggene i nye kontorlokaler for en større dansk virksomhed.

Med musikken strømmene ud af højtaleren på radioen placeret midt af det store lokale går 6-7 mænd og kvinder koncentreret omkring og udfører deres arbejde.

Men noget er ikke helt som forventet… Nogle ville måske sige, at de ser lidt for afslappede ud de her håndværkere. Laver de overhovedet noget? Der er ingen anstrengende udbrud eller akavede stillinger.

Ved nærmere eftersyn ser man dog, at der faktisk er ret stor effektivitet. Gipspladerne kommer op på væggene i en lind strøm.

Forskellen for Børge Jacobsen er, at der benyttes hjælpemidler til opgaven. De har nemlig investeret i ErgoMover gipskonceptet fra GMV.

“GMVs ErgoMover gipskoncept har været en stor hjælp for os i håndteringen og opsætningen af gipsplader. Efter vi har fået vores ErgoMover, er vi slet ikke så trætte og ømme i kroppen, som vi var tidligere”.  – fortæller tømrerformand Tonni Jensen.

Konceptet består af:

  1. ErgoMover Manipulator, en elektrisk batteridrevne transportvogn, med hydraulisk løftefunktion og 90 graders hydraulisk løft af ladet.
  2. ErgoLoader – et mobilt pladestativ som kan indeholde en hel palle gipsplader.
  3. ErgoMounter montagevogn, til at føre den enkelte gipsplade helt hen til væggen til montage.

Med disse 3 produkter kan hele paller med gips fra lastbilen transporteres indenfor, afsættes på gipsbukke eller i ErgoLoader pladestativ. Herfra kan de afhentes til montage med ErgoMounter montagevogn. Hele processen foregår uden at ryggen belastes på et eneste tidspunkt. Så enkelt er det faktisk.

Se ErgoMover i brug hos Børge Jacobsen her:

Læs mere om ErgoMover transport- og løftevogne fra GMV