Skip to main content
Det siger vores kunder

Læs om vores kunders erfaringer med vores specialløsninger

“ErgoMover gipskoncept har været en stor hjælp for os i håndteringen og opsætningen af gipsplader. Efter vi er begyndt at bruge ErgoMover, er vi slet ikke ligeså trætte og ømme i kroppen, som vi plejer at være.”

Tonni Jensen, Tømrerformand, Børge Jacobsen A/S

Gipspladevogn med hydraulisk løft og 90° vip af topbord


ErgoMover Manipulator er en unik og selvkørende gipspladevogn med 90 graders vip, som udover at kunne afsætte gipsstakke på bukke også kan rejse et bundt gips til lodret position.

Pladerne kan afsættes i en ErgoLoader, således at ErgoMover frigives til at hente endnu en stak gips, eller de kan forblive i ErgoMoveren og monteres på væggen enkeltvis ved hjælp af ErgoMounter.

ErgoMover gipskoncept

ErgoMover Manipulator, Ergoloader samt ErgoMounter er tre unikke enheder, der tilsammen indgår i et koncept, som bringer hele stakke af gips hele vejen fra lastbilen til væggen uden på noget tidspunkt at løfte så meget som en enkelt plade.

Du kan se meget mere om konceptet her:

Mulighed for lodret position

Som den eneste maskine på markedet kan en ErgoMover Manipulator gipsvogn rejse et helt bundt gips fra vandret til lodret position.

Bruges den sammen med ErgoLoader- og ErgoMounter-systemerne, så kan gipsplader håndteres fra lastbil og frem til vægmontering – uden at belaste ryggen! Det gør gipsmontage til en let og overkommelig opgave for håndværkerne, som samtidig kan skåne deres ryg for tunge løft.

Højt sikkerhedsniveau og pålidelig drift

Alle løfte- og vippefunktioner er konstrueret med et kraftfuldt elektrisk hydraulisk system med indbyggede sikkerhedsfunktioner. ErgoMover Manipulator er udviklet i samarbejde med professionelle brugere, og den opfylder alle krav til sikker og pålidelig drift.

Kontakt os og hør mere om en ErgoMover gipspladevogn

Kunne du tænke dig at høre mere om vores gipspladevogn fra ErgoMover, eller har du nogle spørgsmål, så er du velkommen til at tage kontakt til os.

Se flere billeder her

Kig forbi vores showroom

Har du lyst til at komme og se vores omfattedente udvalg af løfteudstyr?

Så kig endelig forbi vores store showroom i Bredsten. Her står vores dygtige medarbejdere klar til at vejlede dig i vores forskellige produkter. Kunne du tænke dig at få en demonstration af udstyret ude hos dig selv, så er det også muligt.

Har du nogen spørgsmål?