Skip to main content
Kig forbi vores showroom

Har du lyst til at komme og se vores omfattende udvalg af løfteudstyr?

Så kig endelig forbi vores store showroom i Bredsten. Her står vores dygtige medarbejdere klar til at vejlede dig i vores forskellige produkter. Kunne du tænke dig at få en demonstration af udstyret ude hos dig selv, så er det også muligt.

Vakuumløfter til byggeri og industri


Har du brug for en vakuumløfter til dine tunge løft på byggepladsen eller i industrien?

Så er du kommet til det helt rette sted. Hos GMV A/S har vi mere end 30 års erfaring inden for udvikling og produktion af forskelligt løftegrej og håndteringsudstyr i forbindelse med byggeri og industri.

Vil tilbyder blandt andet:

Movomech vakuumløfter

Movomech vakuumslageløfter

Movomech tilbyder løftere til mange brancher, herunder lager, transport, fødevare- og medicinalindustrien. Vores løftere kommer med et bredt udvalg af standardiseret ekstraudstyr, og takket være et modulopbygget design er tilpasning nemt. Vi har et stort udvalg af sugefødder til forskellige produkttyper, og tilbyder også skræddersyede løsninger, hvis standard sugefødder ikke imødekommer specifikke krav.

Lifts All Trykluftsmanipulator

GMV tilbyder det fulde sortiment af kvalitets BAL-TROL-løftere fra LiftsAll, designet til at afhjælpe manuelle tunge løft i industrien. Disse vakuumløftere er alsidige og kan bruges i mange brancher, herunder lager, transport og logistik, fødevare- og medicinalindustrien, samt industrielle produktionsvirksomheder.

Winlet vinduesløfter

Vi tilbyder også selvkørende vakuumløfter fra Winlet

Vi kan blandt andet også tilbyde en selvkørende vakuumløfter fra Winlet, der kan fungere som en vindueslift. Ved hjælp af vakuum og hydraulik kan denne vakuumløfter både bistå i forbindelse med løft og håndtering af vinduer, glas og andre lufttætte materialer.

Denne vakuumløfter kan også anvendes i forbindelse med gentagne manuelle løft af for eksempel:

  • Gips

  • Stål
  • Beton
  • Granit
  • Fliser
  • Træ
  • Branddøre

Løfteren kommer med betjening af vakuumfunktionen direkte på betjeningspanelet, og det betyder, at vakuum kan udløses helt fremme ved montagestedet. På den måde kan installationen foretages af kun en enkelt person samt vores vakuumløfter. 

Håndværkerne kan således slippe for besværlige og tunge løft, og de minimerer også risikoen for nedslidning, som håndværkere typisk bliver udsat for i forbindelse med tungt og ensidigt gentaget arbejde (EGA).

Har du nogen spørgsmål?