Skip to main content
GMV indgår nyt leverandør samarbejde

Ny leverandør af vakuumslangeløftere

Ny leverandør af vakuumslangeløftere introduceres på årets hi Tech & industry messe

Vi opruster vores produkt program indenfor vakuumslangeløftere og har indgået aftale med den svenske producent Movomech AB.

Svenske Movomechs produktprogram adskiller sig fra konkurrenternes ved at være yderst alsidig og bygget på innovative løsninger i et moderne, brugervenligt og strømlinet design.

Til alle brancher
Movomechs vakuumløftere henvender sig til mange forskellige brancher i industrien, fx:

  • På lageret
  • Tansport & logistik
  • Fødevare- og medicinalindustrien
  • Industrielle produktionsvirksomheder

Den brede anvendelse, er en af de primære årsager til, at valget faldt på Movomech.

”Gennem vores samarbejde med Movomech, vil vi kunne levere professionelle løsninger på løft og håndtering af emner i en bred vifte af brancher indenfor industrien på det danske marked”, udtaler Erik Pedersen, adm. direktør og medejer af GMV A/S

 Stort tilbehørsprogram
Movomechs vakuumløftere har et stort udvalg af ekstra udstyr til alle løftere. Der er fx mange forskellige sugefødder, som er tilpasset til de emner der skal løftes – uanset om det drejer sig om sække, papkasser, plast, metalplader mv.

Se de nye produkter på hi Tech & Industry 2021
Vi har taget et stort udvalg af Movomechs produkter med på vores stand til hi Tech & Industry messen, så der vil være rig mulighed for at se og prøve dem, hvis man kigger forbi i Hal H på stand nr. 6200.

”Vi glæder os  meget til at vise de mange nye produkter på årets hi Tech & Industry messe i Herning”, siger Erik Pedersen.

Besøg os på messen – også online
I år behøver du ikke nøjes med at besøge vores messestand fysisk. Du har også mulighed for at følge med  online. På vores Facebook og Linkedin sider, vil du løbende kunne se produktdemonstrationer og møde vores løfte specialister. Vi kommer også til at køre en konkurrence med en spændende præmie – så husk at trykke følg!

Hent billet gratis

Ved at bruge vores invitationskode, kan du få din billet helt kvit og frit.

Hent billet her

Brug koden: hi-20735 

Vi ses i hal H, stand 6200!