Skip to main content
Kig forbi vores showroom

Har du lyst til at komme og se vores omfattende udvalg af løfteudstyr?

Så kig endelig forbi vores store showroom i Bredsten. Her står vores dygtige medarbejdere klar til at vejlede dig i vores forskellige produkter. Kunne du tænke dig at få en demonstration af udstyret ude hos dig selv, så er det også muligt.

Movomech – letløbende traverskraner i aluminium


GMV leverer lette traverskraner med en kapacitet op til 500 kg.

Ved at anvende en traverskran opnås der en ergonomisk korrekt dækning i hele kranområdet pga. muligheden for at arbejde både på langs og på tværs. Traverskranen kan forsynes med forskellige former for løfteudstyr som f.eks. kædetalje eller trykluftsmanipulator.

Montering af traverskran

Såfremt loftskonstruktionen er egnet til det, kan traverskranen monteres i denne med specielle nedstropningsbeslag, som tilpasses den enkelte tagkonstruktion. Kan loftskonstruktionen ikke bære traverskranen, er det muligt at anvende et fritstående portalsystem, som monteres i gulvet.

Mechrail aluminiumsskinnesystem

Mechrail findes i mange forskellige størrelser, hvorfor det let kan tilpasses løfteopgaver, hvor byrderne spænder fra nogle få kilo helt op til flere hundrede kilo.

Skinnesystemet har en meget lav egenvægt, hvilket gør Mechrail ekstremt nemt at håndtere. Samtidig er Mechrail modulopbygget, således at alle systemer senere kan udvides, eller genanvendes i tilfælde af behov for flytning af traverssystemet.

MECHRAIL SKINNESYSTEM

Vores mest solgte traverskran er det letløbende aluminiumsskinnesystem Mechrail fra Movomech, som er af høj svensk kvalitet.

  • Lav egenvægt
  • Nemt at håndtere
  • Modulopbygget

Se billeder her

Har du nogen spørgsmål?