Skip to main content

Winlet 350 vinduesløfter

Winlet 350 vinduesløfter

En Winlet 350 vinduesløfter bor nu hos Klinkby Træbyg A/S. Læs her hvorfor valget faldt på en Winlet.

Klinkby Træbyg A/S har altid bestræbt sig for at opfylde arbejdstilsynets krav, hvad angår arbejdsmiljø og tunge løft for medarbejderne. Og de har gennem flere år lejet vinduesløftere hos forskellige udlejningsfirmaer, når opgaver med isætning af tunge vinduer skulle løses.

Gennem tiden har virksomhedens medarbejderne fået bred erfaring med flere fabrikater og modeller. Men med den kraftige vækst de senere år, har der gennem nogen tid været overvejelser om at anskaffe egen vinduesløfter.

Købet

Derfor henvendte Klinkby Træbyg A/S’ ejer, Anders Klinkby, sig på Byggerimessen i Fredericia i marts 2018 sig til GMV Handling A/S med ønsket om at få udviklet en specialudgave af en vinduesløfter – Winlet 350.

Processen

Efter Byggerimessen gennemgik salgs- og udviklingsafdelingen hos GMV Handling A/S derpå Klinkby Træbygs ønsker. På jyske byggepladser fyldes der ofte op med rødt sand rundt om nybyggerier. Så hovedkravet til den nye vinduesløfter var en væsentlig forøget mobilitet på disse arealer.

Løsningen blev en specialudgave af Winlet 350, som ikke bare blev udstyret med større og bredere hjul på trækakslen samt på styrehjulet. Men samtidig blev udstyret med en kraftigere motor til at trække de større hjul.

Status

Klinkby Træbygs medarbejdere Michael Larsen, Morten Ramsgaard og Benjamin Vagner samt Anders Klinkby udtaler at:

“Den nye vinduesløfter kan løse 95% af de monteringsopgaver, man har med vinduer, og vi er meget tilfredse med den nye Winlet 350”.

Vil du vide mere om GMV’s vinduesløfter og få et godt tilbud, så tøv ikke med at kontakte os.

Du kan enten sende os en mail på post@gmvas.dk eller ringe til os på 75 73 82 47.