Skip to main content

Træt af de mange tunge løft

Hos Tømrer Ib Lundgaard i Holstebro har de siden indførsel af krav om 3-lags vinduer i 2022 oplevet på egen krop konsekvenserne ved at vinduer og glas ved montageopgaver bliver både større og tungere.

Derfor besluttede de sig for at undersøge markedet for vinduesløftere. De endte med at bestille en af vores nyeste Winlet modeller – nærmere bestemt vores Winlet 400TL DHB HS/HR MAC.

Winlet vinduesløfter kørsel i grus
Winlet vinduesløfter ansuger vindue med vakuum

Winlet 400 TL serien er udstyret med store og brede hjul hvilket gør den velegnet til brug i ujævnt terræn som fx på grus eller græs. 

Installation af vindue med fjernbetjening
Winlet vinduesløfter

Med denne model er finjusteringsmulighederne for montøren helt i top. Løfteåget i fronten af maskinen er ophængt i en slæde og kan finjustere et vindue op til 450 kg. horisontalt +/- 50 mm. Finjusteringen foregår, som på alle Winlet modellerne, med 100% lineære bevægelser for optimal præcision og lastsikkerhed.  

Hydraulisk rotation på løfteåget af Winlet
Winlet vinduesløfter med hydraulisk rotation

Løfteåget er ophængt på en hydraulisk drejemotor, som gør det muligt nemt at tilpasse vinduet til vinduesåbningen eller rammen, når underlaget er ujævnt eller hvis glasset er skævt ansuget. 

Installation af vindue med Winlet
Vinduesmontage med Winlet

Med Winlet 400TL DHB HS/HR kan knæ, hofter, albuer, skuldre og ryg skånes. Vinduesløfteren tager det hårde slæb med de tunge glasruder, der med maskinen let kan løftes, transporteres og monteres på renoveringsopgaver såvel som ved nybyggeri. 

Ib Lundgaard udruster sig med den nye glasløfter til glas- og vinduesopgaver og tilbyder samtidig udleje af maskinen med eller uden operatør i Holstebro og omegn.

Er du interesseret i at leje maskinen, så kontakt Tømrer Ib Lundgaard på telefon 2082 2161.   

Kontakt os

Ring til os på telefon 7573 8247 eller udfyld nedenstående kontaktformular og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.