Skip to main content
Kig forbi vores showroom

Har du lyst til at komme og se vores omfattedente udvalg af løfteudstyr?

Så kig endelig forbi vores store showroom i Bredsten. Her står vores dygtige medarbejdere klar til at vejlede dig i vores forskellige produkter. Kunne du tænke dig at få en demonstration af udstyret ude hos dig selv, så er det også muligt.

ErgoLoader pladestativ


ErgoLoader er en effektiv mobil pladevogn med hjul, som kan modtage en hel palle gipsplader (42 stk.) i oprejst position direkte fra ErgoMover Manipulator.

Sikkerhed

ErgoLoaderen er udstyret med 4 drejbare hjul med bremse for stor fleksibilitet og sikkerhed. Derudover har pladestativet også en simpel mekanisk sikkerhedslås for at fastholde i vippefunktionen.

Fleksibilitet

ErgoLoaderen leveres med to sæt gafler. Lange gafler til en hel palle gips (42 plader) samt korte gafler til en halv palle gips (21 plader). Når de korte gafler er monteret, kan ErgoLoaderen køre gennem en døråbning med en halv palle gipsplader.

Så let er det

ErgoLoader kan modtage/opbevare en HEL palle gipsplader (42 stk.) i oprejst position direkte fra ErgoMover Manipulator. Gipspladerne opbevares herefter på ErgoLoader, indtil de skal monteres på væggen, og herved optager de minimal gulvplads.

ErgoLoader kan håndteres sikkert og nemt af én person.

Se her hvor LET det kan gøres

Se billeder her

Har du nogen spørgsmål?