Skip to main content
Winlet 400 installerer vinduer
Piihl & Søn ApS

“Jeg kan stærkt anbefale Winlet vinduesløftere til alle, der går op i at forbedre effektiviteten og arbejdsmiljøet på byggepladsen.”

Større vinduer kræver mere af medarbejderne

Hos Piihl & Søn kan de mærke at installationsopgaverne bliver mere krævende og fysisk belastende i takt med at 3-lags vinduerne for alvor har gjort deres indtog. Når de benytter deres Winlet 400 kan de mindske risikoen for skader på både medarbejderne og vinduerne. 

Det siger Piihl og Søn om Winlet:

“Som erfaren tømrer har jeg installeret mange vinduer – også uden brug af større hjælpemidler. Men i takt med, at vinduerne bliver større, bliver installationsopgaverne også mere fysisk belastende med øget risiko for skader på medarbejdere og materiel.

Når vi bruger Winlet vinduesløfteren, kan vi effektivt og præcist installere store og tunge vinduer uden at skulle bekymre os om potentielle arbejdsskader.

Jeg kan stærkt anbefale Winlet vinduesløftere til alle, der går op i at forbedre effektiviteten og arbejdsmiljøet på byggepladsen.”

Arne Hvelplund, Tømrer ved Piihl & Søn.

Piihl & Søn med Winlet vinduesløfter

Winlet 400TL SHB HS

Den lille terrængående vinduesløfter med hydraulisk sideskifte

Denne model er ekstra stabil med ekstra brede styre- og trækhjul, så den nemt kan komme rundt i forskelligartet terræn. Den har en løftekapacitet på op til 500 kg. og en front med hydraulisk sideskifte som giver optimal præcision under installation. 

Winlet 400 vinduesløfter
Winlet glasløfter

Vil du gerne vide mere om vores Winlet vinduesløftere?

Tøv ikke med at kontakte os – vi står altid klar med råd og vejledning.