Skip to main content


Prøv en Winlet vinduesløfter – helt uforpligtende og gratis


Måske har du allerede overvejet fordelene ved vores Winlet vinduesløftere, men været i tvivl om, hvordan sådan en vil fungere på dine projekter og om den overhovedet vil være pengene værd?

Vi forstår godt forbeholdet og derfor har vi nu valgt at opsætte et Winlet prøveprogram. Ved at skrive dig op, kan du – helt uden forpligtelser – låne en Winlet af os og prøve den af på dine egne byggeprojekter.

Få overblikket over alle Winlet modellerne her på hjemmesiden eller download vores katalog herunder:


Winlet prøveprogram

Du får følgende fordele:

  1. Hands-on erfaring: Test Winlet på dine egne projekter og oplev, hvor nemt det er at løfte og installere vinduer og håndtere andre lufttætte materialer. 
  2. Personlig vejledning: Vi vil stå til rådighed for at give dig personlig vejledning og support under hele prøveperioden.
  3. Ingen forpligtelser: Der er ingen forpligtelser eller krav om køb. Prøv Winlet og se, hvordan den kan forbedre dine arbejdsprocesser og sikkerheden under arbejde. 

Boost din effektivitet og sikkerhed på samme tid

Vores Winlet vinduesløftere er designet til at gøre vinduesinstallation hurtigere, mere effektiv og ikke mindst mere sikker for dig og dit team. 

Med lineære automatiske finjusteringsmuligheder, avanceret hydraulisk teknologi og omfattende sikkerhedsfunktioner er Winlet det oplagte valg for professionelle håndværkere og udlejningsselskaber. 

”Winlet Lasius har været en succes hele vejen rundt for os. Alle medarbejdere er meget tilfredse med den store effektivitet og aflastning maskinen giver dem i deres hverdag med mange manuelle løft”

Henrik Lenskjold, Operations Manager, Inrotech A/S

”Vores nye vinduesløfter kan løse 95 % af de monteringsopgaver vi har med vinduer. Den sparer os både tid og tunge løft.″

Anders Klinkby, Ejer, Klinkby Træbyg

“Før skulle vi være 3-4 personer for at løfte og håndtere bordpladerne, men med vores Winlet 600 kan en enkelt person nemt selv klare opgaven – uden det går ud over ryggen.”

Dan Nielsen, Produktionsmedarbejder og arbejdsmiljørepræsentant, KUMA

“The productivity and safety advantages provided by Winlet glazing robots are phenomenal and well-documented.”
Phillip Hird, Managing Director, HIRD (UK Winlet distributor)

“Highly recommend this equipment to anyone working with heavy glass units in rough terrain. Very easy to manoeuvre and control with different speed settings from very slow moves in thight space to fast speed for moving about in open space.” 

Radoslaw Wroblewski, Managing Director, Sparrow Construction

    Skal du prøve en Winlet?

    Udfyld felterne herunder og beskriv gerne lidt om dine opgaver, så vi bedst muligt kan matche dine behov. Husk at det er helt gratis og uden forpligtelser eller krav om køb.

    P.S. Der er et begrænset antal Winlet maskiner til rådighed, så tøv ikke med at tilmelde dig.